Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Βάφω - ξεβάφω!


Σήμερα θα βάψουμε τα νύχια μας ξεβάφωντάς τα! Πως? Έτσι:


Νομίζω ότι μέχρι και το βήμα 4 είναι κατανοητό τι κάνω. Να διευκρινίσω μόνο πως αφήνω την κάθε στρώση μανό 2-3 λεπτά ίσα να σταθεροποιηθεί λίγο, δε χρειάζεται να στεγνώσει τελείως. Μετά βάζω λίγο ασετόν σε ένα καπάκι και βουτάω μέσα σ' αυτό ένα πινέλο. Μετά περνάω το μουσκεμένο πινέλο πάνω στο νύχι, προσπαθώντας να ξεβάψω τα πάνω στρώματα και να εμφανιστούν κατά τόπους τα χρώματα που βρίσκονται από κάτω. Στο τέλος ψεκάζω με στεγνωτικό (αν υπάρχει) και 10-15 λεπτά αργότερα περνάω ένα top coat. Εύκολο δεν είναι? Δεν έχετε δικαιολογία εσείς που λέτε οτι είστε τσαπατσουλες και δεν τα καταφέρνετε! Σας βρήκα σχέδιο τσαπατσούλικο! Μη μου παραπονεθείτε που σας έβαλα σκούρα χρώματα, εσείς μπορείτε να το κάνετε πιο καλοκαιρινό. Άλλωστε έχω έτοιμο το επόμενο που είναι χρωματιστό και καλοκαιρινό! 

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Silver and pale


Τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα εύκολα σχέδια, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού υπάρχουν κοπέλες που μόλις τώρα άρχισαν να πειραματίζονται με τα νύχια τους. Επίσης απ' ότι βλέπω στο  google πολλές κοπέλες ψάχνουν για σχέδια με σελοτέιπ, που είναι τα πιο απλά και τα πιο οικονομικά, αφού όλες έχουμε μπόλικα μανό και σελοτέιπ σπίτι μας!

Ας δούμε το σημερινό μας σχέδιο:


1. Περνάμε το νύχι μας με το χρώμα της βάσης. 
2. Κόβουμε ένα τετράγωνο κομματάκι σελοτέιπ και αφου το κολλήσουμε στο χέρι μας για να φύγει η περιττή κόλλα, το κολάμε στο νύχι μας ετσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ισοσκελές τρίγωνο. 
3. Περνάμε το δεύτερο χρώμα και περιμένουμε 15 λεπτά να στεγνώσει.
4. Αφαιρούμε το σελοτέιπ και περνάμε με top coat, κατά προτίμηση ματ.

Αυτό ήταν! Φιλιά πολλά, θα τα πούμε σύντομα!

Views