Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Κάνε στον εαυτό σου δωράκι, nail art με χρυσό μαρκαδοράκι!


Για να φτιάξουμε αυτό το σχέδιο χρειαζόμαστε ένα απλό χρυσό μαρκαδοράκι απο αυτά που βρίσκουμε στα βιβλιοπωλεία. Εγώ χρησιμοποίησα αυτό:


Το συγκεκριμένο δεν ξεβάφει ούτε θολώνει όταν το περάσεις με top coat, οπότε σας το προτείνω. Αν έχετε κάποιο άλλο, τσεκάρετέ το σε ένα νύχι πριν αποφασίσετε να κάνετε ολοκληρωμένο μανικιούρ. Γενικότερα πάντως όταν χρησιμοποιούμε μαρκαδοράκια που δεν προορίζονται για nail art, δεν πρέπει να τα περνάμε πολλές φορές με το top coat. Βάζουμε μπόλικο στο πινελάκι μας και το περνάμε μία φορά μόνο από το κάθε σημείο.

Ας δούμε πως το φτιάχνουμε:


1. Βάφουμε 2 στρώσεις με το χρώμα που μας αρέσει
2. Με το μαρκαδοράκι μας φτιάχνουμε ένα απλό σχέδιο που να μπορούμε να το φτιάξουμε και στα νύχια του δεξιού μας χεριού, με το αριστερό. Αλλιώς βάζουμε μια φίλη να μας κάνει τα σχεδιάκια και στα 2 χέρια :D
3. Πάνω απο το σχεδιάκι μας περνάμε ένα διάφανο μανό με γκλίτερ.
4. Ένα χέρι top coat και είμαστε έτοιμες!

 Να σας συστήσω και το νινι-χάκερ, χαχα! Είναι η ανιψιά μου, 2 ετών και 3 μηνών, που ενθουσιάζεται πάντα με τα νύχια μου και αποφάσισε να μου τα φτιάξει κι εκείνη μια φορά, με τους καινούριους μαρκαδόρους της! Τι είμαστε όμως οι γυναίκες, πριν καλά καλάκαταλάβουμε τι μας γίνεται, το μυαλό μας στα λούσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views