Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Χιονονιφάδα υπερπαραγωγή!

Το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ μου που δεν αξιώθηκα να ποστάρω εγκαίρως! Δεν πειράζει, ακόμα φοριέται! :D Καλή χρονιά σας εύχομαι, να έχουμε υγεία, να μην ξεχνάμε να χαμογελάμε και να φροντίζουμε πάντα τον εαυτό μας! 


Ένα απο τα δυσκολότερα πράγματα είναι να καταφέρεις βγάλεις μια φωτογραφία της προκοπής τα νύχια σου, όταν έχουν πάνω γκλίτερ! 



1. Με λεπτό, μακρύ πινέλο κάνουμε ένα ανοιχτό "Χ" πάνω στο νύχι μας
2. Προσθέτουμε μια κάθετη γραμμή
3. Με μικρό dotting tool κάνουμε από μια κουκκίδα στις άκρες των γραμμών. Αν οι γραμμές μας δεν έχουν ίσο μήκος, είναι ευκαιρία να τις διορθώσουμε λίγο τοποθετώντας τις κουκκίδες μας ανάλογα.
4. Με το dotting tool κάνουμε μια κουκκίδα στη μέση της χιονονιφάδας και τοποθετούμε από πάνω ένα μικρό στρασάκι. Το ροζ πραγματάκι που βλέπετε είναι ένα μικρούλι εργαλείο με σιλικόνη στην άκρη, που πιάνει εύκολα τα στρας και βοηθάει στην τοποθέτηση. Αν δεν το έχουμε, αρκεί να βρέξουμε λίγο μια μπατονέτα ή να σαλιώσουμε (:P) λίγο μια οδοντογλυφίδα και θα κάνουμε τη δουλειά μας μια χαρά.
5. Ρίχνουμε πάνω σε χαρτί μια σταγόνα μανό και με μια οδοντογλυφίδα ολοκληρώνουμε το σχέδιο τις χιονονιφάδας, κάνοντας μικρές γραμμές γύρω γύρω.
6. Σταθεροποιούμε με top coat.

Στα υπόλοιπα νύχια πέρασα ένα μαύρο μανό και μετά μια στρώση γκλίτερ στο οποίο πριν προλάβει να στεγνώσει κόλλησα διάσπαρτα στρασάκια. Από πάνω  πέρασα μια καλή στρώση top coat για να μην ξεκολλάνε τα στρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views