Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το χτύπησα!

Έχετε κι εσείς παραπεταμένα στο ντουλάπι του μπάνιου, αυτοκόλλητα τατουάζ που είχατε αγοράσει πρόπερσι στις καλοκαιρινές διακοπές? Αν ναι, δε θα πάνε χαμένα. Θα τα κάνουμε κομματάκια και θα τα κολλήσουμε στα νύχια μας! Δείτε τις οδηγίες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν λέω ότι περνάμε 2 φορές το top coat, το εννοώ! Αν το περάσετε μόνο μία υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσει το τατουάζ. 

(Άσχετο, ρίξτε μια ματιά στο tips and tricks, στο νούμερο 5 γράφω για ένα φοβερό και χρήσιμο προϊόν της erre due, που διορθώνει τα μανό που έχουν πήξει.)

Λοιπόν, ξανά στο μανικιούρ μας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό:


Αρχικά έκανα τα νύχια μου ombre, όπως σας είχα δείξει εδώ, αλλά χρησιμοποίησα 3 χρώματα. Πέρασα το πορτοκαλί ως βάση και έκανα με το σφουγγαράκι φούξια τις άκρες και ίιιιισα που ακούμπησα λίγο κίτρινο στη βάση του νυχιού.


Μετά πήρα το χαρτάκι με τα τατουάζ και το έκανα κομματάκια, περίπου ίσα με τα νύχια μου.


Και τα κόλλησα:



Αυτό ήταν, εύκολο, δεν μπορείτε να πείτε!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Bang bang! Έκρηξη!

Λίγο χειμωνιάτικο, αλλά φέτος το μαύρο παίζει και το καλοκαίρι, οπότε έχουμε δικαιολογία να το χρησιμοποιούμε, εμείς που το αγαπάμε! Όσες το θέλετε πιο ανοιξιάτικο δοκιμάστε να το κάνετε με άλλα χρώματα. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι πολύ όμορφο live, το μανό είναι κάπως ιριδίζον και χάνει πάρα πολύ στις φωτογραφίες. 


Views