Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Fifty fifty!


 Γεια σας κοριτσάρες. Πρώτα πρώτα θέλω να παρακαλέσω όσες παίρνουν αντισυλληπτικά να διαβάσουν το κείμενο μου, στο άλλο μου μπλογκ. Τα αντισυλληπτικά με τον ήλιο δεν ειναι και πολύ καλοί φίλοι και θέλουν προσοχή αλλά πολλές κοπέλες δεν το γνωρίζουν. Για να μην το μάθουν όταν θα είναι πια αργά, όπως το έπαθα εγώ, γράφω την εμπειρία μου. 

Πάμε στα νύχια μας τώρα! Αγόρασα 2 ζωηρούλια μανό και δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο από τα δύο να βάλω. Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται κι έτσι χώρισα τα νύχια στη μέση και έβαλα και τα δύο :P Είναι τάση έτσι κι αλλιώς απ' ότι είδα στα ξένα ίντερνετς! Είναι κι εύκολο, Ηλιάνα για σένα το βάζω κυρίως! 


Όπως καταλαβαίνεται και απο τις εικόνες, περνάμε το χρώμα βάσης (1) και όταν στεγνώσει πολύ καλά, κολλάμε ακριβώς στο κέντρο μια ταινία nail art (2), κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμη γιατί οι σκούρες ξεβάφουν. Ξαναπερνάμε το χρώμα βάσης από τη μια πλευρά (3), το δεύτερο χρώμα από την άλλη (4) και ξεκολλάμε αμέσως την ταινία (5). Με ένα λεπτό πινέλο τραβάμε μια ευθεία γραμμή ακριβώς στο κέντρο. Βάφουμε τα υπόλοιπα νύχια μας το αντίστοιχο χρώμα απο την κάθε πλευρά, περνάμε top coat και τελειώσαμε. 

Αυτό που θέλω να σας πω να προσέξετε, είναι να "γράφει" το δεύτερο χρώμα πάνω από το χρώμα βάσης. Εδώ για παράδειγμα το πράσινο γράφει καλά πάνω από το κοραλί. Το αντίστροφο, που το δοκίμασα σε άλλο νύχι δε έβγαινε καλό. Με το πράσινο από κάτω το κοραλί έβγαινε γκριζαρισμένο. Αυτό εξαρτάται και από το πόσο έντονα είναι τα χρώματα, αλλά και από την υφή του μανό. Τα πιο πηχτά δεν έχουν πρόβλημα αλλά τα ρευστά διαφανίζουν με αποτέλεσμα να φαίνεται το χρώμα που βάλαμε από κάτω και να επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Views