Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Βάλε κανα φλας (tattoo)!

  

Γιουχουυυ, τι κάνετε; Χάθηκα ε; Που λέτε, εκεί που καθάριζα πατάτες, κάνω μια με το πίλερ και πάει το ένα νύχι. Αναγκάστηκα να τα κόψω όλα και επειδή δεν τα είχα μακριά δεν τα πρόσεχα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν. Προσπαθούσα να τα συνεφέρω για κανα μήνα! Τουλάχιστον έχω τραβήξει φωτογραφίες από τη διαδικασία που ακολούθησα για να τα σώσω από το ξεφλούδισμα και θα σας ανεβάσω tutorial.
Τώρα που έγιναν πάλι ανθρώπινα, μου ήρθε ξανά η όρεξη να τα φτιάξω. Σας έκανα ένα σχεδιάκι για να το ταιριάξετε με τα  flash tattoos σας. Σας είχα μιλήσει πέρσι γι' αυτά, στο άλλο μου μπλογκ. Το negative space, δηλαδή το μανικιούρ που αφήνει μέρη του νυχιού άβαφα, εμφανίστηκε πριν 2 χρόνια αλλά φέτος έχει γίνει τρελή τάση και είμαι μεγάλη φαν του. Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.








1. Κάνουμε ένα πολύ καλό μανικιούρ στα νύχια μας, τα καθαρίζουμε απο τα πετσάκια και λειαίνουμε την επιφάνεια τους με ένα buffer. 
2. Κολλάμε ένα αυτοκόλλητο για γαλλικό στη ρίζα του νυχιού μας φροντίζοντας να είναι πάνω από το λευκό της ρίζας.
3. Βάζουμε λίγο μανό και το απλώνουμε προσεκτικά
4. Ξεκολλάμε αμέσως το αυτοκόλλητο και το ξανακολλάμε στη θέση που το βάζουμε για γαλλικό. Θα λερώσουμε λίγο το νύχι αλλά δεν πειράζει, θα το καθαρίσουμε. Έτσι κάνουμε οικονομία στα αυτοκόλλητα.
5. Βάφουμε και την άκρη και ξεκολλάμε αμέσως το αυτοκόλλητο. 
6. Βουτάμε ένα πινελάκι σε ασετόν και καθαρίζουμε όπου λερώσαμε. Επίσης σε αυτό το σημείο διορθώνουμε τις όποιες ατέλειες. Αν διαπιστώσουμε ότι αφήσαμε κενά, βουτάμε μια οδοντογλυφίδα στο μανό και συμπληρώνουμε. 
7. Περνάμε  top coat (με 2 στρώσεις κρατάει περισσότερο). 
8. Έτοιμο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views