Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Water decals


Πριν από μήνες μου έστειλαν από το Born Pretty μια συσκευασία water decals για δοκιμή. Δεν είμαι πολύ του αυτοκόλλητου και και δεν βιάστηκα να τα δοκιμάσω. Προχθές που ψαχούλευα τα κουτάκια με τα υλικά μου, τα βρήκα και τα θυμήθηκα. Είπα να τους δώσω μια ευκαιρία και να κάνω μια δοκιμή, άλλωστε δεν είχα να χάσω τίποτα. Τελικά νομίζω πως τα αγάπησα. Είναι πολύ πιο όμορφα από κοντά, στις φωτογραφίες χάνουν πολύ, είναι και η φωτογραφική μου ελαφρώς κατεστραμμένη και δε βοηθάει ώστε να αναδειχθεί το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα πάρω κι άλλα και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά στις κοπέλες που αγαπούν τα σχέδια στα νύχια αλλά λένε ότι δεν πιάνει το χέρι τους. Δεν είναι σαν τα αυτοκόλλητα για τα νύχια, καμία σχέση, αυτά είναι σαν ένα λεπτό φιλμ που γίνεται ένα με το μανό και κρατάνε για μέρες. Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη, δίνω τις οδηγίες ακριβώς κάτω από τις εικόνες.

 
1. Βάφουμε τα νύχια μας με το χρώμα της επιλογής μας  ή με κάποια βάση.
2. Υπολογίζουμε το μέγεθος του κομματιού που θα κόψουμε (μην κάνετε σπατάλη όπως εγώ!)
3. Κόβουμε το κομματάκι και αφαιρούμε το προστατευτικό φιλμ από την πάνω πλευρά.
4. Σε ένα πιατάκι βάζουμε λίγο χλιαρό νερό και βουτάμε το κομματάκι για 10-20 δευτερόλεπτα.
5. Βγάζουμε το χαρτάκι από το νερό και σπρώχνουμε απαλά ανάμεσά στα δάχτυλά μας ώστε να γλιστρήσει το σχέδιο. Είναι σαν τα ψεύτικα τατουάζ, μόνο που το αυτοκόλλητο αυτό είναι πιο ανθεκτικό και δεν καταστρέφεται αν το αγγίξεις.
6. Πιάνουμε το αυτοκόλλητο με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια.
7. Το τοποθετούμε επάνω στο νύχι, σπρώχνοντας για να το διορθώσουμε αν χρειαστεί. Το πιέζουμε προσεκτικά με το δάχτυλό μας από το κέντρο προς τις άκρες και περιμένουμε λίγο να στεγνώσει (μπορούμε να το ταμπονάρουμε και με λίγο χαρτί).
8. Κόβουμε το σχέδιο που περισσεύει με ένα ψαλιδάκι και λιμάρουμε το υπόλοιπο με τον τρόπο που σας δείχνω στη φωτογραφία, δηλαδή σπρώχνοντας τη λίμα μόνο προς το πίσω μέρος του νυχιού, για να μην καταστρέψουμε το σχέδιο.
9. Αν έχει βγει αυτοκόλλητο στο δέρμα, βουτάμε ένα πινελάκι σε ασετόν και το "σβήνουμε" με απαλές κινήσεις.
10. Απλώνουμε μια στρώση top coat. 

Extra tips:  Την επόμενη μέρα ξαναπερνάμε μια στρώση top coat. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο αλλά θα κρατήσει και περισσότερο. 
Αν φτάσετε στο σημείο 7 και δεν σας φαίνεται πολύ σταθερό το αυτοκόλλητο πάνω στο νύχι, μπορείτε να περάσετε πρώτα το top coat και μετά να συνεχίσετε με το λιμάρισμα.

Αν σας άρεσε το συγκεκριμένο σχέδιο, είναι αυτό εδώ, με κωδικό D014. Από to site μου έδωσαν τον παρακάτω κωδικό για 10% έκπτωση, οπότε αν ψωνίσετε κάτι από εκεί, μην ξεχάσετε να τον χρησιμοποιήσετε. Επίσης αυτές τις μέρες έχουν πολύ μεγάλες προσφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views